Pigwa do herbaty - pigwa, pigwowiec, owoce w syropie
Pigwa do herbaty

Pigwa do herbaty

Indeks:

18,90 zł
Brutto

Zastosowanie: do herbaty, lemoniady, drinków oraz jako dodatek do potraw i deserów.

Polecamy: Jako tradycyjny dodatek do herbaty.

Przepyszny dodatek do kompotów i galaretek.

Składniki: owoce pigwy i pigwowca (do produkcji użyto łącznie do 52% owoców), cukier, alkohol 1,2% obj.

Słoiki szklane: zawartość netto 230g

Ilość

Do darmowej dostawy brakuje 100,00 zł Darmowa dostawa obowiązuje od 100,00 zł

Pigwa do Herbaty

Owoce pochodzą z ekologicznej uprawy.

Nasza pigwa przygotowana jest w specjalny sposób: ze skórką, bez dodatku wody, konserwantów ani sztuczmych barwników. Syrop, w którym znajdują się owoce, powstaje w wyniku połączenia naturalnego soku z owoców z cukrem.

Zastosowanie: do herbaty, lemoniady, drinków oraz jako dodatek do potraw i deserów.

Polecamy: Jako tradycyjny dodatek do herbaty.

Przepis na wykwintne, pieczone jabłka: Kwaskowe jabłka wydrylować. Wypełnić owocami Pigwy, zalać syropem ze słoiczka. Nie dodawać cukru. Można posypać cynamonem. Upiec w piekarniku. Podawać na gorąco.

Zaskocz gości deserem z grila: Kwaskowe jabłka wydrylować i pokroić w plastry. Ułożyć na tacce do grila. Na każdym plastrze jabłka ułożyć brzoskwinię z puszki. Wgłębienie brzoskwini wypełnić owocami pigwy, zalać do pełna syropem. W trakcie grilowania polewać syropem zbierającym się na tacce, który ulega karmelizacji pod wpływem temperatury. Podawać na gorąco.

Przepyszny dodatek do kompotów i galaretek.

Składniki: owoce pigwy i pigwowca (do produkcji użyto łącznie do 52% owoców), cukier, alkohol 1,2% obj.

Słoiki szklane: zawartość netto 230g

Specyficzne kody

Nowy produkt

5 innych produktów w tej samej kategorii:

chat Komentarze (0)