

Telefon665 775 077
Indeks:
Skład: prażone ziarno kakao, cukier, liofilizowana pomarańcza 3,5%, emulgator (lecytyna słonecznikowa). Czekolada: masa kakaowa min. 70%
Może zawierać mleko i orzechy.
Masa netto: 50 g
Składniki: prażone ziarno kakao, cukier, liofilizowana pomarańcza 3,5%, emulgator (lecytyna słonecznikowa). Czekolada: masa kakaowa min. 70%
Może zawierać mleko i orzechy.
Masa netto: 50 g
Skład: prażone ziarno kakao z Ekwadoru (80%), ksylitol. Masa kakaowa min. 80%. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Może zawierać mleko i orzechy.
Opis: Tabliczka ta powstała specjalnie dla tych, którzy eliminują cukier ze swojej diety, ale nadal chcą cieszyć się smakiem dobrej czekolady. Ziarna z Ekwadoru dostarczają niebanalnych aromatów jaśminowo-korzennych, a ksylitol, który doskonale zastępuje cukier, ma właściwości antybakteryjne i odkwaszające.
Może zawierać mleko i orzechy
Masa netto: 50 g
Pełna miodowego aromatu pyszna mleczna czekolada ze śliwkami i cynamonem rozgrzeje najchłodniejsze zimowe wieczory…
Smak, który uwodzi zmysły.
Waga: 85g
Skład: prażone ziarno kakao z Ghany (70%), cukier, kwiat soli morskiej 1%. Czekolada: masa kakaowa min. 70%
Opis: To wyjątkowa czekolada,kiedy weźmiemy do ust kawałek tej czekolady, czujemy jak po języku rozpływa się delikatna s To połączenie łagodności i goryczy z delikatnymi nutami smakowymi rodzynek, nugatu, karmelu i prażonych orzechów. Czekolada wielokrotnie nagradzana i wyróżniana w światowych konkursach.
Cechy: Cechy: single origin (czekolady jednorodne z ziarna pochodzącego z określonego kraju) hand made (czekolady wytwarzane ręcznie od ziarna do tabliczki) gluten free (czekolady narutalnie bezglutenowe) vegan (czekolady odpowiednie dla wegan) Składniki: prażone ziarno kakao z Ghany (70%), cukier, kwiat soli morskiej 1%. Czekolada: masa kakaowa min. 70%
Masa netto: 50 g
Skład: prażone ziarno kakao z Wenezueli (100%). Masa kakaowa min. 100%.
Opis: zaskakuje swoimi orzechowymi nutami smakowymi. Możemy tutaj również wyczuć smak owoców, takich jak wiśnie, aronia i czerwona porzeczka. Czekolada wyrabiana ręcznie bezpośrednio z wyselekcjonowanych ziaren kakao. Nie zawiera żadnych sztucznych dodatków ani konserwantów.
Może zawierać mleko, orzechy.
Masa netto: 50 g
Skład: cukier, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, masło klarowane (z mleka), ananas liofilizowany 6%, kurkuma 2%, emulgator: lecytyna słonecznikowa, laska wanilii.
Opis: wykonana jest w 100% z owoców i czekolady. 100% naturalne składniki. Czekolada biała z kurkumą i ananasem.
Może zawierać orzechy.
Masa netto: 140 g
Skład: cukier, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, masło klarowane (z mleka), ananas liofilizowany 6%, kurkuma 2%, emulgator: lecytyna słonecznikowa, laska wanilii.
Opis: wykonana wyłącznie z prawdziwych owoców i czekolady, bez żadnych dodatków smakowych ani koloryzujących. 100% naturalne składniki Czekolada biała z kurkumą i ananasem.
Może zawierać orzechy.
Masa netto: 35 g
Klasycznie pyszne połączenie dojrzewających w słońcu truskawek i rozpływającej się w ustach mlecznej czekolady.
Waga: 85g
Skład: prażone ziarno kakao z Ekwadoru, cukier, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku (5%), laska wanilii (0,3%). Masa kakaowa min. 60%
Opis: Czekolada Waniliowo-Mleczna to wyjątkowa kompozycja mleka, dużej porcji kakao [60%] i naturalnej laski wanilii. Dzięki długiemu procesowi konszowania wanilia w pełni oddaje swoje najcenniejsze walory smakowe i aromatyczne.
Masa netto: 50 g
Skład: prażone ziarno kakao z Wenezueli (70%), cukier. Masa kakaowa min. 70% Może zawierać mleko i orzechy.
Opis: to orzech włoski, wiśnia, aronia i czerwona porzeczka. Grand Cru jest serią czekolad składających się tylko z dwóch składników: ziarna kakao i cukru. Tak jak tradycyjna czekolada. Tabliczki z tej linii pozbawione są jakichkolwiek dodatkowych składników, dzięki czemu zarówno smakosze, jak i amatorzy czekoladowego świata mogą wyczuć i porównać aromaty ziaren pochodzących z różnych stron świata.
Masa netto: 50 g
Skład: prażone ziarno kakao z Ghany (70%), cukier. Masa kakaowa min. 70% Może zawierać mleko i orzechy.
Opis: delikatnie rodzynkowy wstęp z posmakiem karmelu, nugatu i prażonych orzechów. Grand Cru jest serią czekolad składających się tylko z dwóch składników: ziarna kakao i cukru. Tak jak tradycyjna czekolada. Tabliczki z tej linii pozbawione są jakichkolwiek dodatkowych składników, dzięki czemu zarówno smakosze, jak i amatorzy czekoladowego świata mogą wyczuć i porównać aromaty ziaren pochodzących z różnych stron świata.
Masa netto: 50 g
Skład: cukier, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, masło klarowane (z mleka), kawa mielona 1%, emulgator: lecytyna słonecznikowa, laska wanilii.
Opis: czekolada trójkątna Wykonane wyłącznie z prawdziwych owoców i czekolady, bez żadnych dodatków smakowych ani koloryzujących. 100% naturalne składniki Czekolada biała z kawą.
Może zawierać orzechy.
Masa netto: 35 g
Oryginalna kompozycja aromatycznego rozmarynu, soczystego ananasa i prawdziwej mlecznej czekolady.
Waga: 85g
Skład: prażone ziarno kakao z Republiki Dominikany (70%), cukier. Masa kakaowa min. 70%
Opis: delikatne owoce cytrusowe z lekkimi nutami suszonej śliwki i tytoniu. Grand Cru jest serią czekolad składających się tylko z dwóch składników: ziarna kakao i cukru. Tak jak tradycyjna czekolada. Tabliczki z tej linii pozbawione są jakichkolwiek dodatkowych składników, dzięki czemu zarówno smakosze, jak i amatorzy czekoladowego świata mogą wyczuć i porównać aromaty ziaren pochodzących z różnych stron świata.
Masa netto: 50 g
Skład: prażone ziarno kakao z Republiki Dominikany (70%), cukier, suszona żurawina 9% (żurawina, cukier trzcinowy, olej słonecznikowy). Czekolada: masa kakaowa min. 70%
Opis: Kwaskowatość i słodycz żurawiny przenikają się w tej propozycji z owocowo-cytrusowymi aromatami tego szczególnego rodzaju ziarna kakao. Dominikana dedykowana jest miłośnikom mocnej, gorzkiej czekolady, przełamanej owocowym posmakiem suszonej śliwki, aromatem tytoniu i wyraźną cytrusową nutą.
Masa netto: 55 g
Skład: cukier, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, masło klarowane (z mleka), maliny liofilizowane 6%, emulgator: lecytyna słonecznikowa, laska wanilii.
Opis: wykonana jest w 100% z owoców i czekolady. 100% naturalne składniki. Czekolada biała z malinami.
Może zawierać orzechy.
Masa netto: 140 g
Skład: prażone ziarno kakao z Republiki Dominikany (70%), cukier, imbir kandyzowany 9% (imbir, cukier trzcinowy). Czekolada: masa kakaowa min. 70%
Opis: To egzotyczne połączenie zaprasza do świata zaskakujących, nieznanych dotąd wrażeń kulinarnych. Ziarno typu Hispaniola wprowadza do tego duetu owocowo-cytrusowe nuty, natomiast imbir dokłada swoją intensywność oraz rozgrzewające właściwości.
Masa netto: 55 g
Skład: prażone ziarno kakao, cukier, liofilizowana pomarańcza 3,5%, emulgator (lecytyna słonecznikowa). Czekolada: masa kakaowa min. 70%
Może zawierać mleko i orzechy.
Masa netto: 50 g
* Pola wymagane
Skład: prażone ziarno kakao, cukier, liofilizowana pomarańcza 3,5%, emulgator (lecytyna słonecznikowa). Czekolada: masa kakaowa min. 70%
Może zawierać mleko i orzechy.
Masa netto: 50 g